پایه اول دبستان هیئت امنایی حافظ
اول ابتدایی

سال تحصیلی جدید




نوشته شدهجمعه 27 شهريور 1394برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

هفده ربیع، بهاری ترین فصل اهل زمین است. در نیلوفرانه قدوم ختم رسل، برای روشنی دیدگان جد عزیزش، نور در دیدگان منتظر آینه ها پراکنده اند؛نور عالم گیر صادق آل احمد را! میلاد امام صادق(ع) مبارک باد.

 

 

 




نوشته شدهجمعه 12 دی 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

این یک آزمون بسیار جالب است. خود دکتر فیل مک‌گرا(روان‌شناس معروفی که مجری یک برنامه

فوق‌العاده پرطرفدار تلویزیونی است) در این آزمون نمره  55گرفته است. او این آزمون را روی

اپراوینفری، مجری معروف برنامه تلویزیونی، انجام داده که نمره 38 گرفته است.

به 10 سوال ساده زیر پاسخ دهید تا ببینید شما چه نمره‌ای در این آزمون به دست می‌آورید و

تفسیر آن چیست.

تذکر مهم: به سوال‌ها براساس آنچه که امروز هستید پاسخ دهید، نه آنچه که در گذشته بوده‌اید.

 

برای انجام این تست روی تصویرکلیک کنید .

 

 




نوشته شدهپنج شنبه 4 دی 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

شهادت هشتمین اختر تابناک امامت برشمادانش آموزان وخانواده های گرامیتان تسلیت باد.

 امام رضا (ع): 

  پنج‌ چيز است‌ كه‌ در هر كس‌ نباشد اميد چيزى‌ از دنيا و آخرت‌ به‌ او

نداشته‌ باش‌ : كسى‌ كه‌ در نهادش‌ اعتماد نبينى‌ ، و كسى‌ كه‌ در سرشتش‌ كرم‌ نيابى‌ ، و كسى‌ كه‌ در خلق‌ و خوى‌اش‌ استوارى‌ نبينى‌ ، و كسى‌ كه‌ در نفسش‌ نجابت‌ نيابى‌ ، و) كسى‌ كه‌ از خدايش‌ ترسناك‌ نباشد

(تحف‌ العقول‌ ، ص‌ 470)

 




نوشته شدهیک شنبه 30 آذر 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

















نوشته شدهدو شنبه 10 آذر 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

                   باآمو زش هرنشانه جهت تثبیت یادگیری موارد ذیل در منزل اجراشود:                                                                                                         1-روزاول رونویسی ازکلمات آموخته شده درکلاس.                                                                                                                               2-روزدوم بخش وصداهای همان کلمات نوشته شود.(بخش وصداکشی)                                                                                                   3-روخوانی ازهردوکتاب فارسی وتوجه فراوان به کلیدواژه ها هر روز.                                                                                                                                                              به امیدموفقیت نوگلان عزیز




نوشته شدهدو شنبه 12 آبان 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)
   محرم


* با حلول ماه محرم، ماه حماسه و شجاعت و فداکاری آغاز شد.ماهی که خون بر شمشیر پیروز شد.ماهی که قدرت حق، باطل را تا ابد محکوم ‍«و داغ باطله » بر جبهه ستمکاران و حکومتهای شیطانی زد. ماهی که به نسل ها در طول تاریخ ، راه پیروزی بر سر نیزه را آموخت.ماهی که شکست ابر قدرتها را در مقابل کلمه حق، به ثبت رساند.ماهی که امام مسلمین ، راه مبارزه با ستمکاران تاریخ را به ما آموخت.

 




نوشته شدهدو شنبه 12 آبان 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

وقتی خدا زن را آفرید، او تا دیر وقت روز ششم کار می کرد!

دست نوشته | وقتی خدا زن را آفرید، او تا دیر وقت روز ششم کار می کرد!وقتی خدا زن را آفرید، او تا دیر وقت روز ششم کار می کرد. یکی از فرشتگان نزد خدا آمد و عرض کرد: چرا اینهمه زمان صرف این مخلوق می کنید؟
 

خداوند فرمود:

"آیا از تمام خصوصیاتی که برای شکل دادنش می خواهم در او بکار ببرم اطلاع دارید؟ او باید قابل شستشو باشد، اما نه از جنس پلاستیک، با بیش از دویست قسمت متحرک با قابلیت جایگزینی. او آنها را باید برای تولید انواع غذاها بکار ببرد، او باید قادر باشد چند کودک را همزمان در بغل بگیرد، آغوشش را برای التیام بخشیدن به هر چیزی از یک زانوی زخمی گرفته تا یک قلب شکسته بگشاید. او باید تمام اینکارها را با دو دست خود انجام بدهد."

فرشته تحت تاثیر قرار گرفت:

"فقط با دو دستش......این غیر ممکن است! و آیا این یک مدل استاندارد است؟ اینهمه کار برای یک روز....تا فردا صبر کن و آنوقت او را کامل کن".

خدا فرمود :

"این کار را نخواهم کرد و خیلی زود این موجود را که محبوب دلم است، کامل خواهم کرد. وقتی که ناخوش است، از خودش مراقبت می کند. او می تواند 18ساعت در روز کار کند."

فرشته نزدیکتر آمد و زن را لمس کرد:

"اما ای خدا، او را بسیار لطیف آفریدی".

خداوند فرمود:

"بله او لطیف است، اما او را قوی نیز ساخته ام. نمی توانی تصور کنی که او چه سختی هایی را می تواند تحمل کند و برآن فائق شود. "

فرشته پرسید :

"آیا او می تواند فکر کند؟"

خداوند پاسخ داد:

"نه تنها می تواند فکر کند ،بلکه می تواند استدلال و بحث کند."

فرشته گونه های زن را لمس کرد؛

"خدایا، به نظر می رسد این موجود چکه می کند! شما مسئولیت بسیار زیادی بر دوش او گذاشته ای."

خدا:

"او چکه نمی کند.....این اشک است"

خداوند گفته فرشته را اصلاح کرد.

فرشته پرسید :

"این اشک به چه کار می آید؟"

خدا گفت:

"اشکها وسیله او برای بیان غمها و تردیدهایش ،عشق اش و تنهایی اش،تحمل رنجها وغرورش است."

این گفته فرشته را بسیار تحت تاثیر قرار داد و گفت :

"خدایا تو نابغه ای. تو فکر همه چیز را کرده ای. زن واقعا موجود شگفت انگیزی است."

خدا:

" آری او شگفت انگیز است! زن تواناییهایی دارد که مرد را شگفت زده می کند. او مشکلات را پشت سر می گذارد و مسئولیتهای سنگین را بر دوش می کشد. او شادی ، عشق و اندیشه را باهم دارد. او آواز می خواند وقتی احساسی شبیه گریه کردن دارد. گریه می کند وقتی که خوشحال است و می خندد وقتی که ترسیده است او برای آنچه اعتقاد دارد مبارزه می کند و علیه بی عدالتی می ایستد. وقتی که راه حل بهتری بیابد، برای جواب دادن از کلمه "نه" استفاده نمی کند. او خودش را وقف پیشرفت خانواده اش می کند. او دوست پریشان حالش را نزد پزشک می برد. عشق او مطلق و بدون قید و شرط است. وقتی فرزندانش موفق می شوند گریه می کند. و از اینکه دوستانش روزگار خوشی دارند خوشحال می شود. او از شنیدن خبر تولد و عروسی شاد می شود. وقتی دوستان ونزدیکان او فوت می کنند دلش می شکند. ولی او برای فائق آمدن بر زندگینیرو می گیرد. او می داند که یک بوسه و یک آغوش می تواند یک دل شکسته را التیام بخشد. او فقط یک اشکال دارد:

فراموش می کند که او چه ارزشی دارد..."

 
 



نوشته شدهپنج شنبه 1 آبان 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

عیدغدیرخم برهمگان مبارک




نوشته شدهپنج شنبه 17 مهر 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

به عقيده بسياري از كارشناسان شايد آموزش خيلي سخت نباشد، اما آنچه كار معلمي را سخت و پرمشقت مي‌كند ايجاد فضاي آموزش و يافتن شيوه‌هاي مناسب براي جلب و جذب دانش‌آموزان است. به همين دليل است كه افراد با وجود تحصيلات و آگاهي و سطح علمي بالا در موقع استخدام به كار به منظور تدريس مورد انتخاب و گزينش واقع مي‌شوند و با آنها مصاحبه مي‌شود. قدرت كنترل و به دست‌گيري كلاس از هنر‌هاي معلمان است. تن و لحن صداي معلم موثر است. معلم بايد بداند چه مواقعي تن صداي خود را بالا و پايين ببرد تا توجه دانش‌آموزان را جلب كند. چنانچه دانش‌آموزان در كلاس احساس آرامش نكنند، زحمات معلمان گرامي به بار نخواهد نشست. نحوه رفتار گفتار و حتي نگاه معلم در اين باره تاثير ويژه‌اي دارد. اگر جو اضطراب و تحكيم بر كلاس حاكم باشد يا در مقابل هيچ كنترلي نباشد و كلاس خسته‌كننده شود، دچار هرج و مرج شده و در نهايت به عدم توجه به مطالب ارائه شده مي‌انجامد.
مي‌توان دانش‌آموزان نافرمان و بازيگوش را با دادن مسووليت‌هاي گوناگون نظير كنترل تكاليف، حضور و غياب، توزيع و جمع‌آوري برگه‌هاي امتحاني و ارتباط با دفتر مدرسه تحت كنترل درآورد.
توجه معلم به دانش‌آموزان تاثير قابل ملاحظه‌اي بر آنها دارد. حتي يك نگاه يا تشويق زباني ساده يا انتقاد در خلوت و به دور از مطرح شدن در جمع دانش‌آموزان بسيار مي‌تواند موثر واقع شود. توجه معلم به مسائل و ويژگي‌هاي فردي دانش‌آموزان نيز از جمله مواردي است كه آنها را تشويق به حضور موثرتر در كلاس درس مي‌كند. نحوه برخورد معلم با دانش‌آموز خجالتي و بي‌پروا متفاوت است و نحوه تشويق و تنبيه‌ها نيز گوناگون اعمال مي‌شود و اين كار غير از معلم ازدست کسی بر نمی آید.

حضرت امام جعفر صادق (ع) می فرمایند :هنگامی که روز قیامت شود ، خداوند تمام انسان ها را جمع می کند وچون ترازوی اعمال نهاده شد ، خون شهیدان را با مرکب قلم عالمان و معلمان بسنجند ، ارزش مرکب آنان بر خون شهیدان فزونی خواهد داشت . « این ارزش بدان جهت است که شهیدان در سایه علم و تربیت معلمان و تعلیم شایسته آنان به خداراه یافته و لیاقت شهادت نصیبشان شده است.»

معلمی با توجه به موقعیتی که دارد لحظه به لحظه آن تجربه و خاطره است .خاطرات وتجربیاتی تلخ و  شیرین که عمری طولانی به پای آن صرف شده است . خاطرات و تجربیاتیکه تلخ بودن آن نیز به نوعی شیرین است . این خاطرات وتجربیات می تواند برای دیگرانبسیارراهگشاو ارزنده باشد .

 




نوشته شدهچهار شنبه 2 مهر 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)
  





نوشته شدهپنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)
  





نوشته شدهپنج شنبه 20 شهريور 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)




نوشته شدهسه شنبه 18 شهريور 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

 راه‌هاي آماده سازي کودک براي ورود به کلاس اول دبستان

 

 

 راه‌هاي آماده سازي کودک براي ورود به کلاس اول دبستان

کودک شما هفت ساله است .مي‌تواند به خوبي حدود نيم ساعت تمرکز کند، مي‌تواند برخي مسائل را کاملاً توضيح دهد. به آساني و بدون اضطراب مدتي از شما دور باشد. با کودکان ديگر گروه‌هاي کوچک تشکيل مي‌دهد و مدّتها با آنها سرگرم مي‌شود. لباسش را مي‌تواند بپوشد و به تنهايي به دستشويي مي‌رود و نظافت مي‌کند .

مفاهيمي ‌مثل بالا، پايين، عقب جلو و رنگ‌ها را به خوبي مي‌داند. اسم و فاميل خود را مي‌داند و مي‌تواند تا 10 بشمارد. او آماده است که به کلاس اول برود و شما شادي‌اي داريد در عمق وجود تان ..امّا اين شادي با اضطرابي سخت همراه است .با اضطرابي که نمي‌توانيد آن را ناديده بگيريد. از اطرافيان مي‌شنويد که پايه ي اوّل، پايه ي سختي است ...به دنبال بهترين مدرسه، بهترين معلّم و بهترين‌ها براي فرزندتان هستيد.

براي کم کردن اين اضطراب و هم چنين براي آسان تر کردن و هموار کردن راهتان بايد دست به کار شويد...همين الان آغاز کنيد...کارهايتان را مرتّب کنيد و بچّه ها را حاضر کنيد....

توصيه‌هايي براي آماده سازي کودکان براي ورود به کلاس اوّل ،شايد بتواند چراغ راه پرفراز و نشيب تان باشد.

پرورش مهارت هاي عمومي:

اجازه گرفتن،سلام کردن  و با نوبت صحبت کردن را در منزل تمرين کنيد.

به کودک اين اطمينان را بدهيد که اگر در مدرسه مشکلي داشت، مي‌تواند خيلي آسان آن مشکل را با معلّم يا مدير مدرسه در ميان بگذارد.

به موقع حرف زدن به موقع سکوت کردن و به موقع اظهار وجود کردن را حتماً به او ياد بدهيد.

آداب دستشويي رفتن و رعايت بهداشت فردي را به طور کامل در او کنترل کنيد.

نحوه ي صحبت کردن او را مورد ارزشيابي قرار بدهيد. بلند، آرام، مودب و دوستانه حرف زدن را با او تمرين کنيد. در بازي هاي ساده گاهي معلّم شويد، گاهي يک دوست  و گاهي خود دانش آموز.

حتماً قبل از شروع مدرسه او را به مدرسه بياوريد. کلاس ها ،سرويس بهداشتي ،حياط و دفتر را به او نشان دهيد.

پوشيدن و در آوردن لباس ها و کفش ها را بارها و بارها با او تمرين کنيد.

هنگامي که براي او وسيله اي مي‌خريد، حتماً او را همراه ببريد.(خريد وسايل را زياد به تعويق نيندازيد. اين امر براي کودک پر از شادي و نشاط است. اجازه بدهيد تا چند هفته مرتّب وسايلش را چک کند و با آنها ارتباط برقرار کند .)

در خريد کيف مدرسه نهايت دقّت را به خرج بدهيد. براي کودک کيفي بخريد که اندازه و جنس مناسبي داشته باشد. کيف بچّه ها ترجيحاً از نوع کوله پشتي باشد امّا دسته اي هم براي حمل آسان داشته باشد.بهتر است کيف حالت ايستاده داشته باشد تا کنار پاي کودک روي زمين قرار بگيردو دسترسي کودک به وسايل را ساده تر کند. کيف بايد داراي چند جيب متعدد باشد تا طبقه بندي وسايل براي کودک ميسّر باشد.

نگهداري و حفظ وسايل را به او ياد بدهيد. وسايلش را برايش معرّفي کنيد و موارد استفاده و مکان آن را در کيف و يا جامدادي برايش توضيح دهيد.

دفتر هايش را جلو چشمش جلد کنيد و اسم و فاميلش را روي همه‌ي وسايلش بچسبانيد.چشم کودک را با مارک مداد رنگي و ساير وسايل آشنا کنيد.

استفاده از ليوان و دستمال و ساير وسايل مربوط به طرز خوردن تغذيه در مدرسه را در منزل تمرين کنيد .

پياده و سوار شدن به سرويس و آداب استفاده از سرويس و نکات ايمني را به آموزش دهيد. سعي کنيد با برنامه ريزي دقيق و مرتّب، اضطراب ناشي از جاماندن از سرويس را به حداقل برسانيد.

در منزل به او مسئوليّت بدهيد. اين امر موجب پرورش حس دقّت ،اتکاء به نفس و مسئوليت پذيري در وي مي‌شود.

پرورش مهارت هاي جسماني:

حتماً واکسن کودک را يکي دو ماه قبل از آغاز مدارس تزريق کنيد.

از لحاظ سلامت عمومي او را بررسي کنيد. آزمايش انگل و سنجش سلامت عمومي زير نظر متخصص تغذيه و ترميم دندان ها ي پوسيده احتمال غيبت هاي مکرر در طول سال تحصيلي رابه حداقل مي‌رساند.

اواسط سال تحصيلي تصميم به تعويض مدرسه ي يا کلاس کودک نگيريد.

قداست معلّم را حفظ کنيد. اگر با برخي از روش هاي معلم موافق نيستيد، آن را با خود معلم و يا با شوراي مدرسه مطرح کنيد.

ارتباط خود را با مدرسه حفظ کنيد. به اين ترتيب هر کدام مي‌دانيد که اوضاع در مدرسه يا منزل چگونه پيش مي‌رود .

 از چند هفته قبل نسبت به مدرسه ي کودک اطمينان حاصل کنيد. جابجايي کودک در روزهاي اوّل مدرسه اصلاً به نفع کودک نيست.

موقعيت هايي را پيش بياوريد که او بتواند ساعت ها در خارج از منزل بازي کند. اين امر باعث مي‌شود که آمادگي جسماني او بالا برود.

در برنامه تابستاني او حتماً کلاس سفال و نقّاشي را بگنجانيد. اين دو برنامه ماهيچه‌هاي ظريف انگشتان دست کودک را تقويت مي‌کند.

 در بين بازي هاي کودک، بازي هايي نظير  پرتاب توپ در حلقه، بازي با خمير، بازي هاي فکري، حل کردن ماز (مارپيچ) هاي ساده- موجود در انواع مجلات کودک – حتماً شاخص تر باشد.

حتماً ساعاتي در منزل به کتاب خواندن، تماشاي تلويزيون و آرام و ساکت بودن گذرانده شود .

نزديک به شروع مدارس، ساعت خواب او را به طور جدّي تنظيم کنيد.

پرورش مهارت تخصصي:

هرگز کودکتان را با کسي _حتّي با خواهر و برادرش _ مقايسه نکنيد. هر کودک مجموعه اي از ويژگي هاي منحصر به فرد است که شما نمي‌توانيد آن ها را عوض کنيد .

*محيط خانه را گرم و صميمي کنيد. به خاطر رشد و تعالي کودکتان از بحث هاي بيهوده در منزل بپرهيزيد.

*بدانيد که کسب مهارت  خواندن نيز مانند کسب مهارت صحبت کردن در بعضي کودکان ديرتر و در بعضي زودتر رخ مي‌دهد.

پايه اول ابتدايي بنيان بسياري از رفتارهاي صحيح درسي دانش آموز خواهد بود. پس در پرورش عادات صحيح کودکتان با مدرسه، همکاري لازم را داشته باشيد

اگر به نظر خودتان يا به عقيده ي مربيان پيش دبستاني، کودک شما بيش فعّال، کم توجّه يا کم تمرکز است رفع مشکل را هر چه زودتر آغاز کنيد. اوّل مهر براي حل اين گونه مسائل بسيار دير است.

و در پايان:

يک دفتر خط دار در اختيار کودک قرار دهيد و مفهوم، اوّل و آخر خط، بالا و پايين دفتر و يک خط در ميان را به او ياد بدهيد.

نحوه ي پاک کردن مطالب و نحوه ي تراشيدن مداد ها را به او آموزش بدهيد.

سعي کنيد مشکلات تکلّمي کودک را رفع کنيد. در منزل گاهي به زبان نوشتاري با او حرف بزنيد. موقع خواندن کتاب ،عيناً متن کتاب را براي او بخوانيد و از قصّه گويي به زبان عاميانه بپرهيزيد.

طرز گرفتن مداد و نشستن را به او آموزش دهيد.

در منزل با اوپر کردن نقطه چين و خط چين وکار کنيد .

تشخيص سمت چپ و سمت راست را به او ياد بدهيد .

دسته بندي و طبقه بندي چيزها را بر اساس ويژگي هاي مشترک به او بياموزيد. (انواع لوبيا- اسباب بازي ها – کفش ها – لباس ها )

مکان مناسب را براي انجام تکاليف تعيين کنيد. آن مکان بايد عاري از هر گونه عامل مخل و محرّک باشد.

شعر خواني و آموزش قرآن دايره ي فهم زبان کودک را بالا مي‌برد .

به او اين اعتماد به نفس را بدهيد که در کارهايش از ديگران تقليد نکند. امّا در صورت تقليد او را سرزنش نکنيد. چون در اين مقطع سنّي تقليد يکي از ابزارهاي آموزش است.

  

 




نوشته شدهشنبه 8 شهريور 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

روزهای اول ورود به دبستان از لحاظ روانی اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد. اگر اولین برخورد کودک با مدرسه خوب و صحیح انجام گیرد موجبات ذوق و شوق او را فراهم می‌کند و اگر بد انجام شود می‌تواند منشأ تنفر از دبستان و تحصیل، اضطراب، ترس و امثال آن شود. وقتی که کودک برای اولین بار از محیط خانواده به دبستان سپرده می‌شود محیط دبستان را بسیار متفاوت از محیط خانه می‌بیند به خصوص کودکانی که پیش از این به پیش‌‌دبستانی نرفته و دوره آمادگی را ندیده‌اند...
اگر مقدمات رفتن به دبستان پیش از رفتن به دبستان خوب فراهم شده باشد، رفتن به مدرسه موفقیت‌آمیز خواهد بود. خوب است والدین پیش از فرستادن فرزندشان به مدرسه و آغاز تعلیم و تربیت رسمی حداقل نکات زیر را در نظر داشته باشند:
▪ کافی بودن استراحت و خواب: برنامه خواب فرزندتان را طوری تنظیم کنید تا به موقع و به اندازه کافی بخوابد، هشت تا ۱۰ ساعت خواب برای دانش‌آموزان کلاس اول ابتدایی توصیه می‌شود.
▪ تغذیه: مصرف غذا در وعده‌های مشخص برای رشد و نمو کودکان حایز اهمیت است این وعده‌ها شامل سه وعده اصلی (صبحانه، ناهار و شام) و دو یا سه میان‌وعده است. دانش‌آموزی که صبحانه کافی و مناسب نخورده باشد و در مدرسه از تنقلات کم‌ارزش غذایی مانند چیپس، پفک و ... استفاده کند اشتهای خوردن غذای سالم را از دست می‌دهد و در نتیجه در رشد آموزشی و تربیتی با مشکل مواجه می‌شود.
▪ لباس و پوشش: شیوه پوشیدن لباس، بستن بند کفش و دکمه و زیپ را به او بیاموزید. استفاده از لباس‌های گرم در فصل زمستان و لباس‌های نخی با رنگ‌های روشن را در فصل تابستان به او توصیه و تاکید نمایید.
▪ کیف مدرسه: یکی از علت‌های کمردرد، استفاده از کوله‌پشتی نامناسب است که موجب می‌شود بسیاری از دانش‌آموزان از کمردرد رنج ببرند. اگر کوله‌پشتی سنگین باشد سر و تنه را به جلو خم می‌کند و روی عضلات پشت و کمر فشار می‌آورد و موجب درد در ناحیه کمر می‌شود.
کوله‌پشتی مناسب باید دارای دو بند پهن باشد که از روی شانه‌ها عبور کند. پهنای کوله نباید از پهنای بدن بیشتر باشد. استفاده از کوله‌پشتی‌هایی با بند کمری و یا سینه‌ای برای توزیع وزن کوله در بدن مناسب‌تر است.
▪ سرویس مدرسه: اگر فرزندتان با سرویس به مدرسه می‌رود به موقع در محلی که سوار می‌شود آماده باشید و به او بیاموزید که از شوخی و سر و صدا در داخل سرویس خودداری کند و هنگام سوار و پیاده شدن عجله نکند.
▪ نکات بهداشتی: به فرزند خود بیاموزید که برای پیشگیری از بیماری‌های مسری از وسایل شخصی (لیوان، دستمال، مسواک، شانه) خود استفاده کند.
ـ به او یادآوری کنید که پیش از غذا و پس از توالت دست‌هایش را با آب و صابون بشوید.
ـ کودکان خود را عادت دهید که هرگز از فروشندگان دوره‌گرد مواد خوراکی نخرند.
ـ برای صرف غذای میان روز فرزند خود بهتر است از میوه‌های فصل و یا مواد غذایی که در منزل تهیه شده استفاده کنید.
ـ دندان‌های شیری در رویش و زیبایی دندان‌های دایمی نقش به سزایی دارند، از این رو به فرزند خود بیاموزید حتما پس از هر وعده غذایی دندان‌های خود را مسواک کنند.
ـ درصورتی که فرزند شما بیمار شد از فرستادن او به مدرسه خودداری کنید، در ضمن غیبت او را به مدرسه اطلاع داده و پس از بهبود وی را به همراه گواهی پزشک معالج به مدرسه ببرید.
ـ در صورت بروز هر گونه مشکل جسمی و روانی برای فرزندتان حتما با مربی بهداشت مدرسه مشورت کنید.
ـ بهتر است در دبستان فضای مناسبی برای دانش‌آموزان کلاس اول فراهم شود تا این دانش‌آموزان خردسال و جدید به هنگام تفریح از احتمال صدمات به وسیله دیگر دانش‌آموزان مصون باشند. در هر صورت مربیان و معلمان باید در تمام طول سال تحصیلی از دانش‌آموزان کلاس‌های اول مراقبت بیشتری داشته باشند تا این عزیزان با راحتی کامل بتوانند خود را با محیط آموزشی تطبیق دهند و با دبستان، معلمان و دیگر دانش‌آموزان انس بگیرند.

دکتر حسن ضیاءالدینی - مدیرکل دفتر سلامت و پیشگیری




نوشته شدهشنبه 8 شهريور 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)

شروع فصل تلاش و کوشش بر شما دانش آموزان مبارک




نوشته شدهشنبه 8 شهريور 1393برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)




نوشته شده 1 فروردين 1388برچسب:, توسط (آموزگاران پايه ي اول)
.: Weblog Themes By www.NazTarin.com :.